Η επιχείριση CheRRyland διαθέτει υπερ-τριακονταετή εμπειρία στο κλάδο του ιματισμού, ξεκινώντας από τον Οκτώβρη του 1989.

Τα τελευταία δέκα χρόνια εξειδικεύτηκε και στον τομέα του αθλητικού running t-shirt, καθώς και παντελόνι, κολάν, στολές μπάσκετ και ποδοσφαίρου, φούτερ φόρμες, και συνθετικές. Η διάθεση των προϊόντων γίνεται τόσο στο τομέα της εμπορίας όσο και στην κατά παραγγελία κατασκευή, αναλαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα, από πατρόν, υφάσματα, ραφή έως κάθε είδους τεχνικής τυπωμάτων και κεντημάτων για επαγγελματικές στολές, διαφημιστικά και αξεσουάρ.

Οι BANDANES είναι ένας μοναδικός τομέας, που δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέγουν την ποσότητα και το σχέδιο που επιθυμούν, σε ταχύτατους χρόνους παράδοσης, με άριστη ποιότητα εκτύπωσης σχεδίων και πολυχρωμίας. Μπορείτε να να διαλέξετε από την συλλογή μας ή να επιλέξετε, σε κατά παραγγελία σχέδιό σας, από μία έως εκατοντάδες bandanes.

Διαθέτουμε σχεδιαστικό τμήμα που σε συνεργασία μαζί σας μπορεί να δημιουργήσει για εσάς. Η πολλαπλή δυνατότητα χρήσεων την καθιστά ένα χρήσιμο αξεσουάρ για την καθημερινότητα, εκτός της αθλητικής και επαγγελματικής της χρήσης.

Κατά την περιήγησή σας στην ηλεκτρονική μας έκθεση, θα βρείτε σίγουρα αυτό που θα σας εξυπηρετήσει στις καθημερινές σας δραστηριότητες.